Kruiden en jouw gezondheid
Naast mijn werk in mijn eigen praktijk en invalwerk op scholen, ben ik geïnteresseerd in kruiden en voeding en de positieve invloed die zij op onze gezondheid kunnen hebben. Hierover volg ik al een aantal jaren kruidenstudies en cursussen.

De ene studie met een meer ‘Westerse’ inslag, de andere vanuit een meer Oosterse filosofie, ervan uitgaand dat alles in ons lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden is en elkaar beïnvloedt. Holistisch dus. Één van de dingen die ik tijdens die studie leerde, is dat datgene wat jij nodig hebt voor jouw klacht, bijna altijd heel dicht in de buurt groeit. Houd je ogen dus goed open als je een ommetje maakt! Belangrijk is uiteraard wel om hier nuchter mee om te blijven gaan en bij twijfel altijd contact op te nemen met een huisarts.

De korenbloem, Centaurea Cyanus, met haar prachtige helderblauwe kleur!

Deze kennis neem ik mee tijdens mijn ontmoetingen met mensen. Tijdens mijn werk als beeldend therapeute en als groepsleerkracht uiteraard wat meer op de achtergrond, maar op aanvraag kan ik hier dieper op ingaan, mocht daar interesse voor zijn!

Ik sta er open voor om deze kruidenkennis te delen. Voor meer informatie kun je mij een mailtje sturen en vragen naar de mogelijkheden of zelf een idee aandragen voor een workshop, lezing of aanbod. Welkom in de wondere wereld van de kruiden!

Hier samen met de klaproos (Papaver Rhoeas)

Ander aanbod: diverse Workshops met een creatieve inslag!

Handen uit de mouwen!
Naast de afdeling Kruiden, ben ik ook altijd wel te porren voor het geven van een leuke workshop. De inhoud hiervan is heel divers. Het kan zijn dat dit meer in de creatieve hoek is, zoals het werken met collages, klei, foto’s of juist meer gecombineerde technieken. Maar ook het creatieve schrijven heeft mijn interesse...

Lijkt het je leuk om met jouw zussen langs te komen om een kado voor oma te schilderen? Of wil je juist een gezellige middag met een groep vriendinnen? Of heb je altijd al een collage willen maken, maar komt het er thuis niet van?!

Ik zou zeggen: niets is te gek en in overleg is er veel mogelijk.
Stuur gerust een mailtje met jouw idee, zodat we kunnen kijken of we een aanbod op maat kunnen creëren!

Houd hiervoor ook zeker: Agenda & Nieuws in de gaten!
Misschien is er wel iets bij waar jij enthousiast van wordt! 😊

Let’s Create! bij The Tree Therapie
Praktijk voor Beeldende Therapie, Onderwijs en Meer (leuke dingen!!)