Ook dit jaar doet The Tree Therapie mee aan de week van de vaktherapie. Van maandag 9 t/m zondag 15 november is er allerlei aanbod op het gebied van vaktherapie (Drama, Dans, Muziek, Spel of in mijn geval Beeldende Therapie, zie ook: www.weekvandevaktherapie.nl ).

Op woensdag 11 november 2020 kun je kennis komen maken met The Tree Therapie. Praktijk voor Beeldende Therapie, Onderwijs en Meer, gevestigd aan de raatakkers (nr. 38) te Fluitenberg.

Ik hoop u of jou uiteraard echt te mogen ontmoeten in mijn praktijk aan huis, maar mochten de regels weer aangescherpt worden, dan lukt het vast om elkaar digitaal te ontmoeten en zal ik een korte virtuele rondleiding in mijn praktijkruimte verzorgen. Omdat ik mij uiteraard aan de maatregelen wil houden is het handig om vooraf even op te geven wanneer u of jij van plan bent om langs te komen. Dan maken we een afspraak voor een tijdstip. Dit kan ieder half uur vanaf 10 uur ’s middags tot 17.00 uur. Bent u verhindert? Dan is het ook mogelijk om op een later tijdstip een afspraak te maken om kennis te maken.

Voor wie?
– (Jonge) mensen die nieuwsgierig zijn naar Beeldende Therapie,
– Ouders en/of verzorgers met een vraag voor hun kind of jongere,
– Interne begeleiders van basisscholen,
– Praktijkondersteuners, bijv. POH GGZ of POH Jeugd,
– medewerkers CJG,
– Collega hulpverleners,
– Overige belangstellenden..

Kortom, wees welkom bij The Tree Therapie!

Met vriendelijke groet,
Gerie de Weerd-de Boer

telefoon: 0621362497
e-mail: thetreetherapie@outlook.com

Meer informatie over wat ik doe?
www.thetreetherapie.nl