Het belooft een mooi jaar te worden! Afgelopen maanden heb ik te horen gekregen dat The Tree Therapie niet alleen een contract krijgt bij de gemeente Hoogeveen, De Wolden en Westerveld, maar ook in Meppel en Coevorden! En dat is natuurlijk super goed nieuws!

Concreet houdt dit in dat voor gezinnen of jongeren die via het Centrum voor Jeugd en Gezin een indicatie krijgen voor Beeldende Therapie (of een verwijzing van de huisarts) de therapie vergoedt kan worden! Uiteraard heb ik mij ook in 2020 bij de NFG, de RBCZ en de FVB aangesloten, waardoor ook de meeste zorgverzekeraars mijn therapieën vergoeden.

Daarnaast heb ik genoeg leuke ideeën om ook dit jaar weer workshops aan te bieden op het gebied van Taal en Beeld..
Dus, wie weet tot ziens?!

Voor nu in ieder geval de beste wensen voor het nieuwe jaar!

If life was a painting, just start!

Kleurige groet,
Gerie de Weerd-de Boer