Afgelopen zondag was het Moederdag. Voor mij en voor ons als het goed is de laatste in deze gezinssamenstelling. Vanaf half juni verwachten wij ons tweede kindje en daarmee was deze Moederdag extra speciaal: mijn verlof ging namelijk officieel in. Deze zomer geniet ik dus (onder een spreekwoordelijke boom) van mijn verlof en ons nieuwe gezinslid.

Vanaf oktober verwacht ik mijn werkzaamheden qua invalwerk op scholen weer te hervatten en de deuren van mijn praktijk The Tree Therapie weer open te kunnen zetten. Deze zomer zal ik weinig achter de pc te vinden zijn, maar vanaf september zal ik mijn mail weer in de gaten houden.

Heb je een vraag wat betreft Onderwijs, Beeldende Therapie of Meer (een idee voor een leuke workshop of lezing) stuur dan een mailtje naar thetreetherapie@outlook.com

Rest mij nog om u of jou een goede zomer te wensen!

Hartelijke groet,
Gerie de Weerd-de Boer